Onze organisatie bestaat uit mensen die van het niets
''iets'' hebben gemaakt of kunnen maken.

Raad en Zorg is een bureau dat ontstaan is door vakinhoudelijke professionals uit de publieke sector en het sociaal domein (zorg). Bij dit bureau draait het niet om dure leaseauto’s of fancy marketing. Sterker nog, de mensen die voor Raad en Zorg werken zijn professionals die niet voor de makkelijkste weg hebben gekozen. Wij zijn professionals die op eigen karakter een carrière hebben vormgegeven door simpelweg hard te werken in combinatie met (avond)school en het hebben doorgezet op lastige momenten.

Met deze mentaliteit in ons DNA komen we ook helpen alléén daar eindigt het niet voor dit bureau. Want met een deel van wat we kunnen verdienen uit marges creëren we ook gelijk kansen voor jongeren. Als het ons gelukt is waarom zou het iemand anders dan ook niet lukken…Wij proberen het bewijs te zijn voor jongeren dat alles haalbaar is – in de goede zin van het woord.

Door het aanbieden van leer- en werkplekken in combinatie met mentoren waarmee jongeren zich echt kunnen identificeren, proberen we jongeren te stimuleren om toch die moeilijkere weg op te gaan. Zo wordt een graad als Meester in de Rechten of Bedrijfseconoom zelfs voor die lastige jeugdige haalbaar- zeker met een klein beetje hulp van ons en u als klant.